2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Kolu aşağı dürüst itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayan Panik Sektör dokumasında kullanılır. Muhatara simultane ihtiyaç mahsus bu aparat nispeten işlevsel ve düzgün olmalıdır.

Binalarda mevcut yangın bapları ve anne kapıların yanı saf yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın sineindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Tüm yangın kasası ve kanatları faik lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya çalışmaleri nedeniyle kapılar beis görmez.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da çekmece önünde bulundurularak standartlara amelî şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Yangın anında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi muhtevain yangın bapsı son basamak eleştiri bir öneme sahiptir.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. çoklukla mühür veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Kanatlar içinde muvafık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin dayak plakaları mevcuttur.

Standart bir ivedili çıkış kapısı çoğu kez 2000 TL ile 4000 TL ortada değişen bir fiyata malik olmaktadır. Ancak, bapnın yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve diğer özellikleri kabil faktörler ederı etkiler.

Feza Yangın olarak binalarınıza mimarilacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Lüzum bayilerimiz gerekse vasıtasız global satış olarak zirda taraf alan illere görev vermekteyiz.

Yangın bapsı kilidi takılırken ilgi edilmesi müstelzim en önemli ilke ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin havadana düşmesidir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin cepheı sıra, yangın kapıları ekseriya özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar sair yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması katkısızlanabilir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar elleme ise buna demetlı olarak Yangın Çıkış Kapısı da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte paha arkaışını getirmektedir.

Report this wiki page